Les mer om sexolog Gro Isachsen Sexolog
Gro Isachsen


Bekkenbunnstrener


 
Til forsiden
 
Bestill
 
Om VagiFlex
VagiFlex bekkenbunnstrener
Vaginalt TreningsProgram
Historien bak VagiFlex
Treningsdagbok
 
Sammenligning av trenere og treningsmetoder
 
Bekkenbunnsmusklene
Trening av musklene
• For et bedre seksualliv
• For en trangere skjede
• Mot smerter i underlivet
• Før en fødsel
• Etter en fødsel
• Ved økt alder og overvekt
• Ved overfylt blære
• Mot urinlekkasje
 
Tips en bekjent
 
Du handler enkelt og sikkert med:
PayPal
Vaginalt TreningsProgram
Sammen med VagiFlex skjedetrener leveres treningsprogrammet Vaginalt TreningsProgram. Programmet viser deg med enkle steg for steg instruksjoner hvordan trene bekkenbunnsmusklene med VagiFlex skjedetrener for best resultat – tilpasset din muskelstyrke.

Vaginalt TreningsProgram er utviklet for bruk sammen med VagiFlex skjedetrener. Treningsprogrammet består av knipeøvelser for trening av styrke og utholdenhet, og i å slappe av i bekkenbunnsmusklene. For VagiFlex startpakke, styrke 1 og 2, er det to øvelser – for VagiFlex for viderekomne er det tre øvelser, inklusive intensiv styrketrening.

VagiFlex

Bruk VagiFlex skjedetrener tilpasset din muskelstyrke. Skjedetreneren føres inn i skjeden til enden ligger mot
området rundt åpningen.


Knip (flex) musklene
slapp av
– gjenta øvelsen

Du både ser og kjenner om du trener riktig.
Diskret i bruk – tren hvor og når du vil.


Tren med VagiFlex skjedetrener mens du dusjer og steller deg på badet, mens du de ser på TV eller leser. VagiFlex er så diskre i bruk at du med litt erfaring kan gjøre unna treningen med klærne på – uten at de rundt deg legger merke til hva du gjør.

Vaginalt TreningsProgram er utviklet under ledelse av sexolog Gro Isachsen i samarbeid med Klinikk Sexologen, og er blant andre utprøvd av klienter ved klinikken.

I Vaginalt TreningsProgram er det lenke til en lydfil med opplesning av treningsprogrammet.


Forbedring av Dr. Kegels knipeøvelser
VagiFlex skjedetrener og Vaginalt TreningsProgram er en videreutvikling og forbedring av den amerikanske forskeren Dr. Arnold Kegels knipeøvelser for trening av bekkenbunnsmusklene fra 1948. Dr. Arnold Kegel var den første som vitenskaplig tok i bruk vaginale knipeøvelser for trening og styrking av bekkenbunnsmusklene. Han har gitt navn til begrepet knipeøvelser, som i mange land kalles «Kegels».


FORSIKTIGHETSREGLER
Du skal ikke bruke VagiFlex skjedetrener i 6 uker før og etter en fødsel. Er du i tvil, kontakt lege. Ikke bruke VagiFlex skjedetrener ved genital sykdom eller infeksjon som for eksempel soppinfeksjon, urinveisinfeksjon og herpes. Er du i tvil kontakt lege. VagiFlex må ikke brukes sammen med tampong eller vaginale ringer.

 


© 2010 VagiFlex - Sexolog Gro Isachsen - Klinikk Sexologen
Personvern og betingelser for bruk